Om oss
OM OSS
Bilsenteret Stryn AS ble stiftet i 1994, med målsetning om å levere nye og nyere biler til kvalitetsbevisste kunder i Norge. 

I dag har vi 2 avdelinger, en på Rud i Bærum (Stor-Oslo) og en i Stryn. Eierne er bilentusiaster som har en målsetning om å finne riktig bil til riktig pris til sine kunder, hvor kvalitet alltid kommer først. Enten det er ny bil, brukt bil eller Amcar. 

Vi er ikke Norges største eller billigste bilimportør, men vi tør påstå blant de mest seriøse i markedet, med 20 års erfaring og mange fornøyde kunder. Vi har høy grad av gjenkjøp, noe vi selvfølgelig synes er spesielt hyggelig. 

I selskapets showrom i Stryn står i hovedsak Amerikanske biler utstilt. Ola Flo har i mange år importert klassiske amerikanske biler på hobbybasis. Etter hvert har det blitt naturlig å implementere dette i selskapet, og vi kan derfor tilby våre kunder profesjonell bistand i kjøp og import av biler fra USA. 

Har vi ikke din drømmebil på lager kan vi garantert skaffe den! 

I tillegg til flotte amerikanske klassikere har vi innredet showrommet med effekter fra 50- og 60-tallet. Her finner du blant annet en original Coca Cola maskin fra 1957, bensinpumpe fra 1937, Jukebox fra 1954 m.m. 

Går du med planer om ny bil? Kontakt oss – det koster ikke mer enn en telefon eller e-mail. Velkommen skal du være!